Jump to content
The Classic Speaker Pages Discussion Forums
baconbadge

KLH Seventeen Woofer Cone Lead Wires

Recommended Posts

Hey Folks,

One of my KLH Seventeens started going intermittent on me and tapping on the woofer made it come back. I looked at the lead wires and it looks like one of them isn't making contact well. Looks like the lead wires are just crimped and not soldered or glued. Are all KLH leads always just crimped? I'm hesitant to take an iron to the cone, but will if I have to! Suggestions from those with KLH experience? First pic is the offending speaker, second pic is the one working fine... (did my best to get the camera to focus):

https://i.imgur.com/P0CN7k5.jpg

https://i.imgur.com/p9hJPR0.jpg

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

A belated welcome baconbadge

I'm sorry but I don't know how to fix that. Maybe glue? Hoping another member would chime in here.

If not, Bill LeGall could certainly fix it http://www.millersound.net

-Kent

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...